Over de makers

Over de schrijver

Marcel Boer, auteur van Eten zonder zorgen Marcel Boer werkte na een opleiding in landbouw en veeteelt acht jaar in de pluimvee- en veterinair farmaceutische industrie in Italië en Duitsland.

Vanaf 1970 was hij werkzaam als directeur van Wessanen Havermout en Babycorn en later als marketingmanager bij de Wessanen divisie Meel en Brood. Daar was hij de drijvende kracht achter de ontwikkeling en marketing van veel nieuwe succesvolle broodsoorten en voedingsmiddelen op graanbasis. Hij kent de hele voedingsmiddelenketen van binnenuit en van boer tot producent en consument.

Over de illustrator

Rebeca Holten, illustratrice van Eten zonder zorgen Rebeca van Holten is freelance illustrator en afgestudeerd aan Acedemie Artenis Amsterdam, hogeschool voor styling en design.


Over de uitgever

KNNV Uitgeverij is dé uitgever van boeken op het gebied van natuur & duurzaamheid: groene lifestyle, kind & natuur, wildlife & reizen, natuur & filosofie en vak & wetenschap. Naast populaire natuur- en reisgidsen maakt de uitgeverij rijke naslagwerken, inspirerende hobby- en tuinboeken (o.a. natuurlijk tuinieren, duurzaam eten), educatieve kinderboeken en vakboeken voor professionals. Daarmee geeft de KNNV Uitgeverij kennis & inspiratie door aan een breed publiek.


Gezondheidsbeurs 2018

Marcel heeft met veel succes zijn boek “Eten zonder Zorgen” gepresenteerd op de Gezondheidsbeurs in Utrecht.